Tæpper og gulve til hjemmet eller firmaet

​Hos Tæppe-Gården forhandler vi tæpper og gulve til hjem og firmaer i Lemvig, Struer og Holstebro. Siden 1977 har vi serviceret vores kunder med tæpper, trægulve og metervarer inden for gardiner i høj kvalitet, og vi bestræber os altid på at finde det helt rigtige til den enkelte kunde. 

Er dine gulvtæpper efterhånden godt slidt ned, eller ønsker du at beklæde dit hjem med et tæppe eller trægulv, har vi altid masser på lager. Med tiden kan dit gamle tæppe blive særdeles medtaget, og et nyt kan derfor komme på tale. 

Vi er parate til at tilbyde dig et nyt, som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Få gode råd om tæpper og gulve

Som kunde hos Tæppe-Gården vil du altid blive mødt af en kompetent og professionel medarbejder, som kan identificere dine ønsker og finde den optimale løsning til dig. 

Vi har tæpper og gulve i mange forskellige materialer, hvorfor du med garanti finder noget, der falder i din smag.

Vi giver gerne gode råd om, hvorledes du passer og plejer dine tæpper og gulve, så de holder bedst og længst muligt. Har du brug for vejledning i forhold til farver og materialer, er vi altid behjælpelige med at se på dine unikke krav, således at du får, hvad du har brug for.

Da vi har mange års erfaring i branchen, ved vi også, hvad vores kunder efterspørger. Derfor finder du altid et udvalg af de nyeste typer gulve og tæpper.

Specialister i alt inden for boligtekstil

Er du på udkig efter en specialist, der forhandler kvalitetstæpper og gulve til konkurrencedygtige priser, er vores butik helt sikkert et besøg værd. Her finder du blandt andet også:

  • Vinyl
  • ​Markiser
  • Gardiner
  • Rullegardiner
  • Persienner
  • Metervarer og meget andet.

Hos Tæppe-Gården har vi fokus på kunden, og hvad den enkelte kunde har brug for. 

Vi har helt styr på tidens trends og tendenser, så du kan udstyre dit hjem med et flot trægulv, der giver fornyet energi i hjemmet. Og så ved vi alt, der er værd at vide om alle vores produkter, så du er i gode hænder, når det kommer til både service og kvaliteten af de produkter, vi forhandler.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 97 82 00 20 eller skriv til 

tg.lemvig@gmail.com.

find inspiration i galleriet herunder

Tæppe-Gården Lemvig ApS

Østergade 18, 7620 Lemvig

Telefon: 97 82 00 20

E-mail: tg.lemvig@gmail.com

CVR: 42764728

​Åbningstider:

​Mandag - Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.30-17.00

9.30-17.30

9.30-13.00

Lukket