✔ Eksisteret siden 1977

✔ Professionel vejledning

✔ Følger tidens trends

Stof metervarer i mange kvaliteter

Hos Tæppe-Gården forhandler vi masser af stof metervarer til private og erhverv i Lemvig, Holstebro og Struer. Vi har mere end 40 års erfaring med salg og service af stof, gardiner, tæpper og gulve og er specialister i alt, der har med boligtekstil at gøre.

Søger du noget bestemt til din bolig eller til firmaet, tilbyder vi et bredt udvalg af gardin -og møbelstoffer i mange farver, mønstre og forskellige kvaliteter.

Skal du sy gardiner, lave solafskærmning af anden art eller bruge tilbehør som for eksempel lynlåse, er det også en del af vores sortiment.

Du finder med andre ord noget for enhver smag og til forskellige formål i vores butik, når du skal finde nye stof metervarer til dit næste projekt.

Vi ved alt om stof metervarer

Som kunde i vores butik kan du se frem til en kyndig service af vores tre dygtige medarbejdere, som har stor passion for deres fag. Du får derfor kompetent og professionel vejledning omkring de forskellige materialer, som alle er i høj kvalitet.

Vi har altid masser af gode idéer til, hvordan du kan bære dig ad, samt hvordan du sammensætter diverse farver og mønstre.

For os handler det hovedsageligt om at hjælpe vores kunder med det, de har brug for, hvorfor det er vores fornemmeste opgave at forstå behovene hos den enkelte.

​Vi ved alt, der er værd at vide om vores stof metervarer, så kig ind og få hjælp til at finde det, du lige står og mangler.

Giv din bolig eller firma nyt liv

Flotte gardiner kan give din bolig eller firma nyt liv. Det pynter med noget på væggene, så vinduerne ikke ser helt bare ud. Afhængigt af hvilken funktion de skal have, kan du få stof metervarer i for eksempel mørklægning til soveværelset eller noget tyndere til kontoret.

Siden 1977 har vi serviceret kunder, der har nydt godt af vores store erfaring. Vi ser ikke blot os selv som en forhandler af forskellige typer stof, men mere som en butik, hvor du altid kan få gode råd og sparring.

Søger du noget stof i metervarer, er du velkommen til at kigge ind, eller også kan du kontakte os for at aftale en tid. Ring på telefon 97 82 00 20 eller skriv til tg.lemvig@gmail.com for nærmere aftale.

find inspiration i galleriet herunder

Vurderet ​5/5 stjerner ud af 14 anmeldelser fra Facebook

Tæppe-Gården Lemvig ApS

Østergade 18, 7620 Lemvig

​​​

Telefon: 97 82 00 20

E-mail: tg.lemvig@gmail.com

CVR: 42764728

​Åbningstider:

​Mandag - Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.30-17.00

9.30-17.30

9.30-13.00

Lukket