✔ Eksisteret siden 1977

✔ Professionel vejledning

✔ Følger tidens trends

Solafskærmning til både inden- og udendørs

Hos Tæppe-Gården tilbyder vi solafskærmning til kvalitetsbevidste kunder i Lemvig, Holstebro og Struer. Vi har et stort og unikt udvalg af de nogle af markedets bedste produkter og løsninger inden for solafskærmning, hvor kvaliteten er helt i top. 

Det ligger os meget på sinde at have et bredt sortiment, således at vi kan tilbyde, hvad der er oppe tiden, og hvad folk efterspørger.

Da vi har eksisteret siden 1977, har vi selvsagt mange års erfaring. Det har givet os indgående indsigt i, hvilke former for solafskærmning der har størst effekt og er mest gavnlige til forskellige behov.

Vi tilbyder både til indendørs og udendørs behov, hvorfor du finder noget for enhver smag hos os.​

Stort udvalg af løsninger inden for solafskærmning

Er du i tvivl om, hvad du helt præcist søger inden for solafskærmning, har vi et udvalg af forskellige typer og materialer. Vi sælger både til private og erhverv, som søger noget helt unikt og skræddersyet, hvor vi tager mål og rådgiver om, hvad der vil fungere godt i dit hjem eller firma.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer til afskærmning af solen:

  • ​Plissé
  • ​Rullegardin
  • ​​Lamel
  • ​​Persienner
  • ​​Markiser.

Professionel opmåling og rådgivning

Vi tilbyder stort udvalg af gardinløsninger, professionelt produceret og opmålt og  til hvert enkelt vindue. Ved at udfordre og fremhæve din personlige stil og samtidigt tage højde for din funktionelle behov, som du kan få glæde af i mange år.

Solafskærmning er ikke kun til at regulere sollyset gennem dine vinduer, De er et væsentligt element i din indretning og er frem for alt med til at fremhæve din personlige stil.

Mørklægning, ovenlysvinduer eller elektrisk betjening, eksklusivt eller neutralt udtryk, plissé, persienner, lamel eller rullegardin. Uanset rummets omstændigheder og dine ønsker og behov, så kan vi hjælpe med at finde lige det, du mangler.


​Kontakt os på telefon 97 82 00 20, eller skriv en meddelelse til vores mail på tg.lemvig@gmail.com. Du kan ogsåbruge formularen herunder, så vi kan aftale en tid til at se på, hvordan vi kan hjælpe dig. Det er ganske uforpligtende.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

find inspiration i galleriet herunder

Vurderet ​5/5 stjerner ud af 14 anmeldelser fra Facebook

Tæppe-Gården Lemvig ApS

Østergade 18, 7620 Lemvig

​​​

Telefon: 97 82 00 20

E-mail: tg.lemvig@gmail.com

CVR: 42764728

​Åbningstider:

​Mandag - Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.30-17.00

9.30-17.30

9.30-13.00

Lukket