Solafskærmning til både inden- og udendørs

Hos Tæppe-Gården tilbyder vi solafskærmning til kvalitetsbevidste kunder i Lemvig, Holstebro og Struer. Vi har et stort og unikt udvalg af de nogle af markedets bedste produkter og løsninger inden for solafskærmning, hvor kvaliteten er helt i top. 

Det ligger os meget på sinde at have et bredt sortiment, således at vi kan tilbyde, hvad der er oppe tiden, og hvad folk efterspørger.

Da vi har eksisteret siden 1977, har vi selvsagt mange års erfaring. Det har givet os indgående indsigt i, hvilke former for solafskærmning der har størst effekt og er mest gavnlige til forskellige behov.

Vi tilbyder både til indendørs og udendørs behov, hvorfor du finder noget for enhver smag hos os.​

Stort udvalg af løsninger inden for solafskærmning

Er du i tvivl om, hvad du helt præcist søger inden for solafskærmning, har vi et udvalg af forskellige typer og materialer. Vi sælger både til private og erhverv, som søger noget helt unikt og skræddersyet, hvor vi tager mål og rådgiver om, hvad der vil fungere godt i dit hjem eller firma.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer til afskærmning af solen:

  • ​Plissé
  • ​Rullegardin
  • ​Lamel
  • ​Persienner
  • ​Markiser.

Uanset hvilken type, du ønsker til hjemmet, står vi inde for kvaliteten. Du kan få fremstillet solafskærmning ud fra dine specifikke mål, således at de passer helt perfekt inde, hvor du har brug for dem.

Vi er specialisterne, der kan hjælpe dig med dine behov inden for boligtekstiler, tæpper og gulve.

Professionel opmåling og rådgivning

Det er ikke alle, der har begreb om, hvad det helt præcist er, de efterspørger.

Derfor kan du hos os få professionel opmåling samt rådgivning. Her kan vi se på, hvad der vil være den optimale løsning hos dig, og vi giver gode råd omkring, hvilke materialer og farver der kan være gode i dit konkrete scenarie.

Skal det være mørklægning, farvede med mønstre eller et simpelt hvidt rullegardin? Det er helt op til dig, men vi kommer naturligvis med vores anbefalinger, hvis du vil have dem. Også hvad angår vedligeholdelse og rengøring.

Kontakt os på telefon 97 82 00 20, eller brug formularen herunder, så vi kan aftale en tid til at se på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Det er ganske uforpligtende.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

find inspiration i galleriet herunder

Tæppe-Gården Lemvig ApS

Østergade 18, 7620 Lemvig

Telefon: 97 82 00 20

E-mail: tg.lemvig@gmail.com

CVR: 42764728

​Åbningstider:

​Mandag - Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.30-17.00

9.30-17.30

9.30-13.00

Lukket