lånlet

LånLet

Hos LånLet er det muligt at ansøge om at låne et beløb på helt op til 75.000 kr. Her er det nemt at ansøge om at låne penge, og man får tilmed svar på sin ansøgning med det samme. LånLet udbetaler lån alle hverdage kl. 14, og det betyder, at man samtidig har mulighed for at modtage pengene meget hurtigt på sin konto, når man vælger at ansøge om et lån her. Da LånLet er låneformidler for den velkendte Basisbank, er det her, man vil låne pengene, såfremt man bliver godkendt til et lån. Hos LånLet er det både nemt, simpelt og enkelt at låne penge, og man behøver ikke tænke på hverken årsopgørelser eller budgetter. LånLet hjælper med at gøre alle drømme til virkelighed for den helt almindelige dansker, og det er uanset, hvad det er, man går og drømmer om.

Hvor mange penge kan man ansøge om at låne?

Hos LånLet er der gode muligheder for at låne penge til langt de fleste drømme, man ønsker at få indfriet, og man kan her ansøge om at låne et beløb på mellem 7.000 og 75.000 kr. Det står en fuldstændig frit for, hvor stort et beløb, man ønsker at ansøge om, men man må til hver en tid vide, at der ingen garanti er for, at man får tilbudt det pågældende lån.

Hvem kan ansøge om et lån?

For at ansøge om et lån hos LånLet, er der en række basiskrav, der skal opfyldes, og disse er som følger:

Man skal være fyldt mindst 18 år.
Man skal have fast bopæl i Danmark.
Man må ikke være registreret i hverken Debitor Registret eller RKI.
Man skal have en fast indtægt.

Enhver ansøgning om lån hos LånLet vil desuden gennemgå en individuel kreditvurdering, og det er på baggrund af denne, at det besluttes, om et lån kan tilbydes.

Hvad kan man bruge pengene til?

Når man vælger at ansøge om et lån hos LånLet, har man selv 100 % friheden til at vælge, hvad det er, pengene skal bruges til. Det betyder med andre ord, at man endda kan vælge at ansøge om at låne penge, uden at der er et specifikt formål med dem. Når man ansøger om et lån hos LånLet, skal man nemlig ikke oplyse, hvad det er, pengene skal bruges til, og det er heller ikke noget, man senere skal berette om. Derfor er det fuldstændig op til låneansøgeren selv, hvad formålet er med lånet. Det åbner dørene for rigtig mange muligheder, og man kan også vente med at beslutte, hvad pengene skal bruges på, til man eventuelt er blevet tilbudt et lån. Langt de fleste mennesker drømmer om et eller andet, og med et lån hos Zaplo kan disse drømme blive indfriet. Det kan være, man drømmer om et nyt køkken eller at få sin bolig renoveret. Det kan også være, at det er en bil, der står øverst på ønskelisten. Måske er det en ny smartphone, man har brug for, eller det kan tilmed være, at man gerne vil købe en ny computer. Det kan også være, at tiden er kommet til den helt store jordomrejse, eller at der er andre fornøjelser og oplevelser, man ønsker at bruge penge på, Det kan også være, at livet kalder på lidt frihed, når det kommer til arbejdsmarkedet, og at man trænger til at holde fri i en periode. Man kan naturligvis også bruge pengene til uforudsete udgifter. Med andre ord, så står hele verden åben med et lån fra LånLet.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden for et lån?

Når man ansøger om et lån hos LånLet, har man rig mulighed for selv at bestemme, hvor lang en periode lånet skal tilbagebetales over. Det giver derfor både stor frihed og selvbestemmelse for låneansøgeren. Et lån kan hos denne låneudbyder have en tilbagebetalingsperiode på mellem 12 og 72 måneder, og her står det en fuldstændig frit for, hvor lang en periode man vælger at ansøge om, uanset hvor mange penge man vælger at låne. Man skal være opmærksom på, at jo længere tilbagebetalingsperiode, der er for et lån, jo flere renter vil der påløbe. Det betyder med andre ord, at jo hurtigere, man kan betale sit lån af, jo mindre vil det komme til at koste at låne pengene. Hvis det er det, man vælger, skal man dog naturligvis være opmærksom på, om man overhovedet er i stand til at betale den månedlige ydelse tilbage. Det er nemlig noget af det, man skal være helt sikker på, at man kan, før man vælger at ansøge om et lån. Hvis man ikke mener, at man er i stand til at betale et lån tilbage, frarådes det at søge om lånet.

Anvend låneberegneren på hjemmesiden

På forsiden af LånLets hjemmeside findes en låneberegner, og det er denne beregner, der danner grundlaget for at udfylde en ansøgning. Det er derfor her, det hele starter. Som det første skal man vælge, hvor mange penge det er, man ønsker at ansøge om at låne. I denne forbindelse anbefaler LånLet, at man låner med omtanke, og at man derfor kun ansøger om at låne penge, man har brug for, og som man samtidig er i stand til at betale tilbage. Når man har fundet det helt rigtige løb, er der ikke noget til hinder for, at man kan ansøge om et lån hos LånLet. Herefter skal man vælge, hvor lang en løbetid lånet skal have, og her anbefales det igen at gøre det med omtanke. Man skal være sikker på, at den månedlige ydelse passer perfekt ind i den økonomi, man har, og det kan derfor anbefales at prøve sig frem, indtil man har fundet den helt rigtige ydelse. Hvis man eksempelvis vælger at ansøge om at låne 75.000 kr. med den maksimale tilbagebetalingstid på 72 måneder, vil man kunne se, hvad det vejledende vil koste at optage et sådan lån. Den månedlige ydelse vil i et sådan tilfælde ligge på 1.981 kr. i løbet af de 6 år, som lånet skal tilbagebetales over. Det lyder måske ikke af mange penge, men på den lange bane bliver det et stort beløb, der samlet skal betales tilbage. Den variable debitorrente vil ligge på 22,35 %, og ÅOP vil være på 27 %. De samlede kreditomkostninger for lånet på 75.000 kr. vil være på 67.644 kr., mens det samlede beløb, der skal betales tilbage, vil være på 142.644 kr. Inden man vælger at ansøge om et lån, skal man være sikker på, at man er villig til at betale dette, og at det samtidig passer ind i ens økonomi. Hvis det er tilfældet, kan man simpelt og nemt gå i gang med at udfylde en ansøgning til et lån hos LånLet.

Hvornår får man svar på sin låneansøgning?

Hos LånLet går der ikke lang tid, før man får svar på, om en ansøgning om lån er godkendt. Man skal i denne forbindelse regne med, at man i åbningstiden får svar i løbet af maks 15 minutter.

Hvornår får man pengene på sin konto?

Når man har ansøgt om et lån hos LånLet, vil man få fremsendt en låneaftale, såfremt man bliver godkendt til et lån. Denne skal underskrives med NemID, og når dette er gjort, vil pengene blive udbetalt til det kontonummer, som man har udfyldt i sin låneansøgning. Det betyder med andre ord, at når man har ansøgt om et lån hos LånLet, vil man modtage pengene senest dagen efter, at en låneansøgning er godkendt. En forudsætning er derfor naturligvis, at man får sin ansøgning om lån godkendt.

Er det sikkert at låne penge?

Ja, det er 100 % sikkert at låne penge hos LånLet. Ansøgningen vil blive krypteret, og det betyder blandt andet, at ingen uvedkommende vil kunne få adgang til den. Låneansøgerens personlige oplysninger vil desuden blive behandlet fortroligt hos LånLet.

Kan man forhøje sit lån?

Hvis man allerede har et lån hos LånLet, og ønsker at forhøje dette, kan dette gøres ved, at man udfylder en ansøgning online på hjemmesiden. Man må dog være opmærksom på, at der ingen garanti er for, at man kan forhøje et eksisterende lån, men det skader aldrig at sende en ansøgning af sted.

Kan man indfri sit lån før tid?

Hvis man har optaget et lån hos LånLet, kan man til hver en tid vælge at indfri sit lån. Det er også muligt at indbetale ekstra på sit lån. Hvis man vil høre mere om disse muligheder, anbefales det, at man tager kontakt til kundeservice.

Hvordan kan man komme i kontakt med LånLet?

Hvis man har spørgsmål til denne låneudbyder, kan man komme i kontakt med dem på flere forskellige måder. Man kan møde op på Teglholmen i København, hvor de hører til, og de har her åbent alle hverdage mellem 8 og 21, og i weekenderne er åbningstiden mellem 10 og 17. Det er også i disse tidsrum, at man har mulighed for at ringe til dem hjemmefra. Man kan også altid sende en mail med de spørgsmål, man har, og også på mail kan man søge råd og vejledning. Slutteligt kan man også vælge at få svar på sine spørgsmål på chatten på hjemmesiden, og dette kan ligeledes gøres inden for åbningstiden.