Gardiner i flotte farver og kvaliteter

Hos Tæppe-Gården finder du et bredt udvalg af forskellige gardiner i mange farver og kvaliteter. Bor du i Lemvig, Struer eller Holstebro, er du lige i nærheden - og vi anbefaler dig at kigge forbi, hvis du søger inspiration til nye gardiner i hjemmet.

Her er noget for ethvert temperament og smag, så du kan pynte dit hjem med nogle nydelige gardiner, der pryder. Vi har mange års erfaring med salg og service af boligtekstiler, hvorfor du altid kan forvente et højt serviceniveau og kompetente fagfolk, som kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige til dit hjem.​

Skræddersyede gardiner til hjemmet eller firmaet

Vi tager både mål, syr og monterer, således at du skal gøre så lidt som muligt. 

Har du et hjem eller et firma, der trænger til nye gardiner, kan vi skræddersy nogle helt unikke gardiner, så de passer ind i omgivelserne og atmosfæren.

Vores erfaring siger os, at det er en god investering, der kan skabe en helt ny og mere livlig stemning, da både farver og mønstre kan tilføre et rum helt nye dimensioner. 

Hos Tæppe-Gården har du et væld af muligheder for at få skabt nogle helt særlige gardiner, som tilføjer dit hjem eller firma en masse ny energi, og så garanterer vi for, at det er kvalitetsstoffer, der holder.

​​Vi fører udelukkende produkter fra førende producenter og importører, således at vi kan stå inde for kvaliteten.

Kompetent og professionel rådgivning

Det kan være svært at finde de helt rette gardiner og endnu sværere at forestille sig, hvordan de ser ud hjemme hos dig. Derfor kan du få professionel rådgivning og sparring i forhold til valg af kvalitet, farver og mønstre, da vi grundet stor erfaring ved, hvad der går godt sammen. Vi ved også, hvad der rører sig i forhold til mode og tendenser netop nu, hvorfor vi kan pege dig i den retning, hvis det falder i din smag.

Vi hører gerne om dine ønsker og krav, således at vi bedre kan få forståelse for, hvad det er, du har brug for.

Kig forbi vores butik, eller ring og aftal en tid, så du kan høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring på telefon 97 82 00 20 eller skriv til tg.lemvig@gmail.com.

find inspiration i galleriet herunder

Tæppe-Gården Lemvig ApS

Østergade 18, 7620 Lemvig

Telefon: 97 82 00 20

E-mail: tg.lemvig@gmail.com

CVR: 42764728

​Åbningstider:

​Mandag - Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.30-17.00

9.30-17.30

9.30-13.00

Lukket